ACTUALITATE

ABSOLUT JENANT! În timp ce la Șantierul Naval era nenorocire, directorul era la ședința Consiliului Local!

În timp ce la Șantierul Naval din Orșova se producea o nenorocire, directorul general al Șantierului, Mircea Sperdea, se afla la ședința Consiliului Local Orșova, unde trebuia să voteze un proiect privind majorarea taxelor și impozitelor locale. Deși a fost anunțat, nu s-a grăbit!

Mircea Sperdea, directorul general al Șantierului Naval din Orșova este și consilier local la Orșova, iar cu puțin timp înainte de ora 14:00, când la șantier s-a produs o explozie devastatoare, în care au fost rănite 5 persoane, dintre care 2 foarte grav, Sperdea se afla în ședință pentru a vota un proiect legat de majorarea taxelor și impozitelor locale.

Unii dintre cei prezenți spun că Sperdea ar fi fost anunțat telefonic, dar ar mai fi zăbovit circa 5 minute în sală, pentru că votul nu se încheiase. În altă ordine de idei, există o hotărâre a CL Orșova care spune clar că ședințele se țin după orele de program. Cu toate acestea, se pare că ora este stabilită în funcție de priorități.

Contactat telefonic, Mircea Sperdea nu a dorit să vorbească, a închis telefonul, nu înainte de a spune scurt: „N-am timp, dom’ne, lăsați-mă în pace!”

One Comment

  1. Cu ce puteau cele 5 minute schimba situația deja existentă ???
    ……a deranjat pe cineva sau se caută un țap ispășitor ?
    Cel mai sigur nu a avut timp de baliverne cu “domnul reporter”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button