ACTUALITATE

ABSOLUT JENANT! În timp ce la Șantierul Naval era nenorocire, directorul era la ședința Consiliului Local!

Last Updated on septembrie 14, 2022 by Romeo Crismaru

În timp ce la Șantierul Naval din Orșova se producea o nenorocire, directorul general al Șantierului, Mircea Sperdea, se afla la ședința Consiliului Local Orșova, unde trebuia să voteze un proiect privind majorarea taxelor și impozitelor locale. Deși a fost anunțat, nu s-a grăbit!

Mircea Sperdea, directorul general al Șantierului Naval din Orșova este și consilier local la Orșova, iar cu puțin timp înainte de ora 14:00, când la șantier s-a produs o explozie devastatoare, în care au fost rănite 5 persoane, dintre care 2 foarte grav, Sperdea se afla în ședință pentru a vota un proiect legat de majorarea taxelor și impozitelor locale.

Unii dintre cei prezenți spun că Sperdea ar fi fost anunțat telefonic, dar ar mai fi zăbovit circa 5 minute în sală, pentru că votul nu se încheiase. În altă ordine de idei, există o hotărâre a CL Orșova care spune clar că ședințele se țin după orele de program. Cu toate acestea, se pare că ora este stabilită în funcție de priorități.

Contactat telefonic, Mircea Sperdea nu a dorit să vorbească, a închis telefonul, nu înainte de a spune scurt: „N-am timp, dom’ne, lăsați-mă în pace!”

One Comment

  1. Cu ce puteau cele 5 minute schimba situația deja existentă ???
    ……a deranjat pe cineva sau se caută un țap ispășitor ?
    Cel mai sigur nu a avut timp de baliverne cu “domnul reporter”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button