EVENIMENT

Accidente rutiere, fără permis de conducere, sub influența alcoolului

Last Updated on martie 19, 2024 by Erceanu Ileana

La data 18 martie, pe DN 56 A, în localitatea Rogova, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 41 de ani în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 56 A, în localitatea Rogova, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

-La data de 18 martie, pe Calea Timișoarei, în municipiul Drobeta-Turnu Severin, s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că un tânăr de 19 ani, din comuna Prunișor în timp ce conducea un autoturism pe pe Calea Timișoarei, în municipiul Drobeta-Turnu Severin, ar fi pierdut controlul asupra direcției și a lovit o bordură și un stâlp de iluminat public, după care a ricoșat într-un autoturism staționat, ulterior răsturnându-se. Din accident,  a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui alt tânăr de 19 ani, pasager în autoturism, fiind transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu  aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

-La data de 18 martie, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției Municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat, în trafic, un tânăr de 19 ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Aluniș, în municipiul Drobeta-Turnu Severin, fără a poseda permis de conducere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

-La data de 18 martie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Izvorul Bârzii au depistat, în trafic, un bărbat de 57 de ani, din comuna Bala, în timp ce conducea un autoturism pe DC 45, în localitatea Șovarna, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button