ACTUALITATE

ADRIAN CICAN a câștigat Primăria Orșova

Last Updated on iunie 10, 2024 by Romeo Crismaru

Înfrângere rușinoasă pentru Constantin Popescu la Orșova! După o campanie destul de urâtă, cu atacuri dure, candidatul PSD, Constantin Popescu, pierde în fața lui Adrian Cican (PNL). Este al doilea eșec al lui Popescu, după ce acandidat și în anul 2020.

Orșova a ales ieri un nou primar, care poate descurca multitudinea de probleme din micul municipiu de la Golful Cerna. Adrian Cican, managerul Spitalului Municipal Orșova, intens hărțuit în ultimii ani de fostul primar Marius Stoica și de anturajul acestuia, din care nu a lipsit nici candidatul perdant Cosntantin Popescu, câștigă bătălia pentru funcția de primar, la o diferență destul de mare. La Orșova, numărul voturilor valabil exprimate a fost de 4436.

Rezultate parțiale

ADRIAN CICAN (PNL), 2199 de voturi – 49,48 la sută;

CONSTANTIN POPESCU (PSD), 1452 de voturi – 32,73 la sută;

CIPRIAN MOCANU (AUR), 915 voturi – 20,62 la sută;

OVIDIU TRĂILESCU (ADU), 145 de voturi – 3,27 la sută.

Dacă lucrurile vor sta bine, rezultatele obținute de Adrian Cican arată că Orșova intră într-o nouă eră, aceea a dezvoltării, a atragerii de fonduri europene și de dispariție a unor grupuri de interese care sug anual mai mult decât produce bugetul local.

După o campanie în care Adrian Cican a fost atacat josnic și după ce Orșova a scăpat de primarul penal STOICA MARIUS SIMION, acum același oraș are șansa să scape și de Constantin Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button