ACTUALITATE

Bărbat dispărut

Last Updated on aprilie 12, 2024 by Erceanu Ileana

Un bărbat de 75 de ani, dat dispărut! Dacă l-ați vazut sunați la 112.

La data de 11 aprilie, Poliția Municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată  telefonic de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin cu privire la faptul că Burtan Ion, de 75 de ani, din aceași localitate, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că persoana în cauză nu este la prima plecare voluntară de la domiciliu și este cunoscută cu afecțiuni medicale.

Semnalmentele persoanei dispărute: 1,60 metri înălțime, 60 de kilograme, poartă barbă și mustață, păr grizonat. La momentul plecării bărbatul era îmbracat în blugi, hanorac gri cu glugă, iar în picioare purta papuci. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să înștiințeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze SNUAU 112.

Bărbatul a fost identificat în municipiul Drobeta-Turnu Severin, fiind ulterior internat la Secția de Psihiatrie. Totodată, pe perioada cât a lipsit de la domiciliu nu a fost victima niciunei infracțiuni.”, transmite IPJ Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button