ACTUALITATE

Campionul național și balcanic la culturism, Cătălin Ștefănescu, găsit înecat

Last Updated on iulie 10, 2023 by Erceanu Ileana

Cătălin Ștefănescu, campion național și balcanic la culturism, în vârstă de 29 de ani, a fost găsit înecat într-un lac din localitatea Lazuri din județul Dâmbovița, informează Târgoviștenews.ro

Potrivit presei locale, Cătălin Ștefănescu a mers la pescuit cu un prieten. La un moment dat, acesta a plecat puțin, iar când s-a întors l-a găsit pe Cătălin înecat.

„Polițiștii au fost sesizați de administratorul unui lac cu privire la faptul că o persoană este decedată. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe un lac din Lazuri, ar fi fost găsit înecat. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, a precizat IPJ Dâmbovița, potrivit Târgoviștenews.ro.

Trupul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița. Cătălin Ștefănescu era un cunoscut antrenor de fitness și din Târgoviște.

Avea în palmares un titlu de campion național și un titlu de campion balcanic și a făcut parte din lotul național pentru Campionatul Balcanic din 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button