SOCIAL

Coaliția aprobă pachetul de măsuri economice și sociale: cine va primi vouchere de 250 de lei

Last Updated on aprilie 11, 2022 by Romeo Crismaru

Coaliția aprobă, în sfârșit, pachetul de măsuri de sprijin pentru populație.

Liderii coaliţiei de guvernare urmează să prezinte, astăzi, pachetul de măsuri economice şi sociale ce urmează să fie luate în contextul valului de scumpiri din ultima perioadă.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, săptămâna trecută, că măsurile economice şi sociale cuprinse în pachetul „Sprijin pentru România” reprezintă un plan de 4 miliarde de euro, care va atenua efectele crizelor multiple din această perioadă.

„PSD a pregătit un plan de măsuri economice şi sociale pe care îl vom discuta şi adopta foarte repede în coaliţie. Pachetul ‘Sprijin pentru România’ este un plan de 4 miliarde de euro venit în sprijinul oamenilor, comunităţilor şi firmelor româneşti. Este un plan de măsuri îndrăzneţ, care va atenua efectele crizelor multiple pe care le traversăm. Este un plan care va pune România în mişcare şi spun asta pentru că multe dintre măsuri sunt orientate atât către protecţia pensionarilor, familiilor cu copii şi salariaţilor cu venituri mici, cât şi către revitalizarea investiţiilor şi susţinerea economiei”, a explicat liderul PSD.

El a precizat că o parte din suma necesară implementării acestor măsuri va fi acoperită din fonduri europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button