EDUCAȚIE

Consiliul Județean Mehedinți, partener în proiectul „Renunță la Dependență! Fii independent!”

Last Updated on aprilie 10, 2024 by Erceanu Ileana

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, a semnat  protocolul de colaborare între Consiliul Județean Mehedinți și Colegiul Național Pedagogic ,,Ștefan Odobleja”, prin care se angajează să sprijine implementarea activităților proiectului antidrog ,,Renunță la dependență! Fii independent!”, un proiect curajos, în premieră în județul Mehedinți.

Una din activitățile proiectului vizează o dezbatere ce va avea loc în data de 11.04.2024, cu privire la dezvoltarea de activități comune între instituțiile cu atribuții in domeniu. Pe lângă reprezentanții instituțiilor, vor fi prezenți aproximativ 130 elevi, părinți , cadre didactice și voluntari.

De asemenea, prin protocolul semnat, Consiliul Judetean Mehedinti intenționează să premieze elevii câștigători ai concursului de idei privind extinderea proiectului în toate liceele din județul Mehedinți. Concursul va fi organizat în etapa „Proiectul nostru, ideile tale”, cuprinsă în proiectul ,,Renunță la dependență! Fii independent!”.

La semnarea protocolului de colaborare au fost prezenți elevi ai Colegiului National Pedagogic ,,Ștefan Odobleja” împreună cu doamna consilier școlar, Veronica Nicolae.

“Am decis să ne implicăm în sprijinirea derulării acestui proiect pentru că vedem cu toții, pe toate mijloacele de comunicare, tragediile care se petrec în rândul consumatorilor de droguri și urmările pe care le are consumul de droguri asupra sănătății și chiar vieții tinerilor! Din acest motiv, îi felicit pe elevii implicați în acest proiect și le doresc mult succes în implementare! O felicit, de asemenea, pe doamna consilier Veronica Nicolae pentru coordonarea proiectului și a elevilor și sper, din tot sufletul, să aibă un efect pozitiv în rândul elevilor din Drobeta Turnu Severin și din județul Mehedinți!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button