ADMINISTRATIE

Consiliul Județean Mehedinți preia Bazinul de Înot

Last Updated on februarie 29, 2024 by Romeo Crismaru

Pe data de 28 februarie s-a semnat protocolul de preluare a Bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin după ample lucrări de reabilitare și modernizare! Redeschiderea oficială ar putea avea loc în jurul datei de 15 aprilie 2024.

Anunțul a fost făcut chiar de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu. „Documentul a fost transmis Consiliului Județean Mehedinți după ce s-a finalizat procedura de recepție la terminarea lucrărilor, îl vom retrimite Companiei de Investiții și după ce va fi semnat de conducerea unității, vom intra în linie dreaptă cu măsurile pentru redeschidere, eveniment pe care îmi propun să îl organizăm în jurul datei de 15 aprilie”, spune Aladin Georgescu.

Îmbunătățirile aduse asigură un mediu sigur, modern și plăcut pentru toți cei pasionați de înot și nu numai. Sunt spații de saună, salină, jacuzzi și o sală de fitness.

Suntem nerăbdători să vă întâmpinăm și să vă oferim experiențele pe care vi le doriți în acest loc de relaxare și sport! Modernizarea Bazinului de Înot face parte din marile investiții pe care le-am proiectat pentru județul Mehedinți și, iată, s-a realizat! Ceea ce a ieșit este de-a dreptul spectaculos, un obiectiv de care, am speranța, se vor bucura deopotrivă, de la cei mai mici până la cei mai mari mehedințeni! Le mulțumesc tuturor celor care au crezut că putem duce la bun sfârșit această investiție, dar și celor care nu au crezut, pentru că ne-au impulsionat să perseverăm și să arătăm că împreună cu echipa mea facem lucruri bune pentru județul Mehedinți”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button