ACTUALITATE

CSU Craiova a câștigat procesul cu FCU Craiova 1948 și vor deține palmaresul echipei

Last Updated on iulie 10, 2023 by Erceanu Ileana

Curtea de Apel Timișoara a decis faptul că CS Universitatea Craiova este continuatoarea de drept a Universității Craiova. Această decizie vine în procesul cu FCU Craiova 1948 (Craiova lui Mititelu).

În urma acestei decizii, CSU Craiova, aceasta deține dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova și a tuturor derivatelor acestuia, precum și dreptul de a utiliza în mod exclusiv în scopuri comerciale și sportive palmaresul echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova și toate derivatele acestuia. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

„Respinge apelul formulat de apelantul-intervenient acesoriu Clubul Sportiv U Craiova SA. Admite apelul formulat de apelantul-reclamant Club Sportiv Universitatea Craiova împotriva sentinței civile numărul 149/23.05.2017 pronunțat de Tribunalul Dolj în dosarul nr. 11665/63/2014**. Schimbă în parte decizia apelată în sensul că admite în parte acțiunea formulată de reclamantul Clubul Sportiv Universitatea Craiova în contradictoriu cu pârâta Fotbal Club U Craiova SA prin lichidator judiciar Agenția de  insolvență S.P.R.L. și constantă că reclamanta deține dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova și a tuturor derivatelor acestuia, precum și dreptul de a utiliza în mod exclusiv în scopuri comerciale și sportive palmaresul echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova și toate derivatele acestuia. Menține în rest dispozițiile sentinței apelate. Cu recurs, în 30 de zile, de la comunicare, care se va depune la Curtea de Apel Timișoara. Pronunțată la data de 10.07.2023, prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței”, se arată în dispozitivul sentinței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button