ACTUALITATE

Dureros ce ne așteaptă de sărbători

Last Updated on octombrie 31, 2022 by Erceanu Ileana

Odată cu venirea anotimpului rece de toamnă, tot mai multe gospodine se pregătesc să-și umple cămările cu fel și fel de conserve , compoturi, dulcețuri , gemuri și murături.

 Numai că, de fiecare data când mergem la piață, găsim alte prețuri față de săptămâna trecută. Produsele se scumpesc de la o săptămână la alta. Nu e de ajuns că luptăm zi de zi cu prețurile tot mai mari , m-ai avem si alte griji, cum ar fi, energia electrică care ne amenință cu noi tarife, ba plafonează, ba nu plafonează, sau plafonează doar dacă te încadrezi .

În cazul populației, pragul până la care se aplică prețurile plafonate se reduce. Astfel, doar cei care au un consum mediu lunar de până la 255 de kWh vor mai plăti preț plafonat. Concret, vor achita în continuare 68 de bani dacă se încadrează în 100 kwh pe lună sau 80 de bani, dacă au un consum între 100 și 255 kWh.

Mai e puțin și trebuie să pregătim masa de sărbători. Prețul cărnii deja scumpit față de anul trecut, de sărbătorii, prețurile vor exploda din nou. Încotro te îndrepți Românie, unde ești? Am ajuns sclavii propriei noastre țări. Am ajuns să trăim la mila EUROPEI și ne îndatorăm  de fiecare dată cănd alesii nostrii nu sunt  capabili să găsească soluții pentru a iesii din această „așa zisă criză”. Dacă noi avem o țară bogată si productivă, avem cele mai multe exporturi ce cereale și altele, de cea mai bună calitate, producem energie, gaze naturale, autoturisme, etc. De ce am ajuns în această situație? Doar un singur răspuns am găsit, ne- ați vândut țara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button