POLITIC

ECHIPA PSD MEHEDINȚI PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN

Last Updated on aprilie 28, 2024 by Romeo Crismaru

ALADIN GEORGESCU și echipa candidatilor PSD pentru CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI, și-au depus candidaturile la Biroul Electoral. „Echipa consilierilor județeni este formată din oameni competenți, implicați, alături de mine în procesul prin care dezvoltăm județul Mehedinți. Am convingerea că locuitorii județului Mehedinți apreciază ceea ce s-a făcut și că după data de 9 iunie, vom fi echipa care va câștiga alegerile!”, a declarat Aladin Georgescu.

„Am primit cu onoare încrederea pe care mehedințenii mi-au acordat-o pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți și mi-am dedicat toată experiența, eforturile și timpul, pentru a face din județul nostru, unul în care oamenii să aibă acces la toate serviciile de care au nevoie!”, spune Aladin Georgescu, candidat pentru un nou mandat de președinte.

De asemenea, ALADIN GEORGESCU trecut în revistă cele mai importante mari proiecte pe care le-a realizat pentru județul Mehedinți:

Peste 420 km drumuri din rețeaua administrată de Consiliul Județean au fost asfaltați sau se află în curs de modernizare, ceea ce ne situează printre județele din țară cu cea mai bună infrastructură rutieră.

Peste 230 milioane lei s-au investit, din fonduri europene, fonduri guvernamentale și de la bugetul județului, în reabilitarea și modernizarea sistemului de sănătate.

Unul dintre marile proiecte de județ, ”Reabilitare/modernizare Bazin de Înot Drobeta Turnu Severin” este acum, un centru multifuncțional modern, pregătit să-i primească pe toți cei care vor să practice înotul sau să se relaxeze.

Am reușit să atragem fonduri europene pentru reabilitarea școlilor și dotarea lor cu aparatură și echipamente moderne, care să asigure un act educațional adaptat la tendințele tehnologice actuale. În paralel, Consiliul Județean a atras fonduri europene pentru achiziția de microbuze școlare pentru 70% din primăriile din județ, pentru a facilita accesul elevilor de acasă către unitățile de învățământ și pentru a reduce abandonul școlar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button