ACTUALITATE

Ethereum se îndreaptă către cea mai semnificativă actualizare din istoria sa

Last Updated on septembrie 15, 2022 by Erceanu Ileana

Ethereum ( ETH ) se îndreaptă către cea mai semnificativă actualizare din istoria sa, care este programată să aibă loc în jurul orei 5:27 UTC, 8:27 ora României pe 15 septembrie.

Cei care doresc să urmărească rețeaua Ethereum făcând trecerea istorică la proof-of-stake ( PoS ) în timp real vor avea o mulțime de opțiuni din care să aleagă.

Fundația Ethereum a programat un stream liveEthereum Mainnet Merge Viewing Party gata să fie difuzat live pe YouTube în jurul orei 4:00 am UTC, care este cu aproximativ o oră și jumătate înainte de ora estimată a fuzionarii, conform cointelegraph.com.

Fuziunea va avea loc atunci când rețeaua atinge o dificultate totală a terminalului de 58750000000000000000000, după care următorul bloc produs se va face printr-un mecanism proof-of-stake.

Oaspeții programați pentru fluxul live al Fundației Ethereum includ Ethereum Cat Herders și creatorii de conținut de la Bankless și The Daily Gwei.

Descrierea sugerează, de asemenea, alți „oaspeți de seamă”, care ar putea include co-fondatorul Ethereum Vitalik Buterin și fondatorul „The Daily Gwei” Anthony Sassano, ambii care au participat în trecut la streamuri live pentru rețele de testare.

Conform descrierii YouTube, spectatorii care se alătură cu două ore înainte de The Merge pot „participa la o pânză de artă POAP”.

Utilizatorii care doresc cea mai recentă numărătoare inversă până la Merge pot consulta și cronometrele de predicție Merge pe Bordel.wtf . Google , Wenmerge.com și Blockchain.com , toate au un număr curent al Dificultății totale totale actuale ale terminalului și un timp estimat de îmbinare. În plus, BTC.com are propria numărătoare inversă.

Odată ce fuziunea este finalizată, Ethereum își va finaliza tranziția completă la dovada de miză, ceea ce se așteaptă să-și reducă drastic consumul de energie.

sursa: You Tube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button