EVENIMENT

FELICITĂRI MICILOR ANTREPRENORI!

Last Updated on mai 31, 2022 by Romeo Crismaru

Vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ramona Cupă, a participat astăzi la proiectul ”Drumul spre succes – Micul Antreprenor”, desfășurat la Palatul Culturii din Drobeta Turnu Severin, de Colegiul Național Theodor Costescu, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean.

În cadrul evenimentului, elevii de liceu din județele din Regiunea Olteniei au prezentat proiecte de planuri de afaceri pentru diferite domenii de activitate. Inițiativa de a-i mobiliza pe tineri, încă de pe băncile școlii, să intre în lumea afacerilor și să deslușească tainele antreprenoriatului este de apreciat și merită încurajate astfel de acțiuni. În această notă a vorbit și vicepreședintele Consiliului Județean, în discursul său.

„Consider că aceste activități sunt potrivite și vin în completarea noțiunilor teoretice pe care elevii le învață în timpul orelor de la clasă. Faptul că realizează planuri de afaceri, faptul că lucrează în echipă și caută necesitățile pieței în materie de antreprenoriat, ne dă încredere că județul va avea oameni de afaceri de succes, iar proiectele lor vor aduce plus-valoare mediului economic din Mehedinți. Le doresc mult succes tuturor și îi felicit pentru exercițiul extraordinar pe care îl fac! Îi felicit totodată, pe dascălii care încurajează aceste demersuri!”, a transmis  vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ramona Cupă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button