EVENIMENT

S-a trezit cu balconul vecinului în cap. Femeia a fost grav rănită

Last Updated on iulie 18, 2022 by Romeo Crismaru

S-a trezit cu balconul în cap! Victima, în stare de conștiență și cooperantă, a suferit traumatisme la nivelul capului și membrului superior și a fost predată echipajului SAJ, ulterior fiind transportată la spital.

Pompierii militari mehedințeni au fost solicitați să intervină, cu puțin timp în urmă, pentru salvarea unei persoane surprinse sub un element de construcție, pe strada Merilor, cartierul Schela Cladovei, din municipiul Drobeta Turnu Severin. Aceștia au acționat pentru evacuarea unei femei aflate la etajul I, care a fost lovită de un element de construcție desprins de la balconul locuinței situate la etajul superior.

La fața locului, au fost mobilizate de urgență patru echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin cu autoscară, o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, dar și o ambulanță SAJ.

One Comment

  1. Autoritățile trebuie sa se autosesizeze imediat, findca sunt extrem de periculoase. Nu stiu de ce dar nu sunt verificați în trafic pentru respectarea respectarea legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button