ACTUALITATE

Fiica de 13 ani a antrenorului SCM Zalău, ucisă în masacrul de la școala din Belgrad

Last Updated on mai 4, 2023 by Erceanu Ileana

Fiica de 13 ani a antrenorului sârb Dragan Kobiljiski de la SCM Zalău este unul dintre cei opt copii uciși miercuri dimineața la școala din Belgrad de către un elev de nici 14 ani, din clasa a VII-a.  

Informația a fost confirmată atât de către presa sârbă, cât și de clubul românesc de volei.

Dragan Kobiljski (52 de ani) este antrenorul echipei din Zalău din septembrie 2022, când s-a prezentat la lot după ce a participat, ca secund, cu naţionala Serbiei, la Campionatul Mondial. El a pregătit anterior Radnicki Kragujevac în ţara natală, iar alte cluburi la care a activat sunt Steaua Roşie Belgrad şi Partizan Belgrad.

În cariera sa de jucător de volei, Dragan Kobiljski a activat pentru Partizan Belgrad, Budućnost Podgorica și la mai multe cluburi din Franța.

Opt copii și un adult au murit miercuri, după ce au fost împușcați de un elev de nici 14 ani, de clasa a VII-a, la o școală din Belgrad. 

Suntem alături de antrenorul formației noastre de volei, Dragan Kobiljiski, în aceste clipe grele pricinuite de trecerea în neființă a scumpei sale fetițe de doar 13 ani, în urma atentatului produs în dimineața zilei de miercuri la o școală privată din Belgrad, a transmis SCM Zalău, pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button