SPORT

Gala Performanței și Excelenței, clasă și eleganță la a 13-a ediție

Last Updated on octombrie 23, 2023 by Erceanu Ileana

Ajunsă la cea de a XIII-a ediție, Gala Performanței și Excelenței a acordat mai multe premii „vârfurilor” din sportul românesc. Președintele Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă a primit distincția ,,Sportul Românesc are Viitor” pentru crearea unei Culturi a Excelenței în cadrul Agenției Naționale pentru Sport de către cea mai valoroasă canotoare din lume a secolului XX.

Emil Săndoi- Premiul de Excelență pentru valoare și eleganță în fotbalul românesc, Bănel Nicoliță – Premiul de Excelență pentru seriozitate și profesionalism în fotbalul juvenil: Școala de Fotbal pentru copii. Sarah Dumitrescu Prodan – Viitorul Baschetului Românesc pentru performanțe deosebite, iar Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo – premiul de Excelență pentru cea mai amplă desfășurare de forțe din sportul românesc: antrenament cu 750 de sportivi la Venus în vara acestui an.

Dedicată promovării și recunoașterii personalităților care au dobândit renume şi s-au remarcat prin proiectele şi activitățile lor deosebite, Gala Performanței şi Excelenței s-a bucurat și în acest an de prezența celor mai importante personalități publice ale momentului.

Devenită tradiţie în calendarul de toamnă al evenimentelor importante ale României, gala aduce recunoaştere acelor personalități publice care s-au remarcat prin performanță ți creativitate în domenii precum muzică, arte, campanii sociale şi umanitare, sport, antreprenoriat, design vestimentar, beauty, media. Anul acesta, ediția a XIII-a i-a celebrat pe cei care au  excelat în domeniile în care activează ori s-au implicat în proiecte de responsabilitate socială cu impact la nivelul comunității precum: Elisabeta Lipă, Prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea, Andreea Marin și Ana Violetă Bănică, Cătălin Botezatu, Andreea Mantea, Emil Săndoi, Andreea Esca, Trupa ASIA, Bănel Nicoliță, Asociația „Aici pentru Tine”, Andreea Bănică, Laurențiu Paicu, Nicușor Stan sau Amatto Zaharia.

Laureații celei de-a XIII-a ediții a Galei Performanței și Excelenței:

Premiul „Sportul Românesc are Viitor” pentru crearea unei Culturi a Excelenței în cadrul Agenţiei Naționale pentru Sport de către Cea mai valoroasă canotoare din lume a secolului XX – Elisabeta Lipă, președintele ANS

Premiul de Excelență pentru valoare și eleganță în fotbalul românesc: Emil Săndoi

Premiul de Excelență pentru seriozitate și profesionalism în fotbalul juvenil: Școala de Fotbal pentru copii Bănel Nicoliță

Premiul de Excelență pentru cel mai mare campionat de minifotbal din România: Victory Cup

Premiul de Excelență pentru cea mai amplă desfășurare de forțe din sportul românesc: antrenament cu 750 de sportivi la Venus: Amatto Zaharia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button