ACTUALITATE

Hotelul din Ibiza care oferă cazare gratuită turiștilor

Un hotel din Ibiza, stațiune îndrăgită de români, oferă cazare gratuită în plin sezon dacă îndeplinești o condiție importantă.

Pe insula spaniolă Ibiza se află un hotel unde turiștii pot sta noaptea gratuit.   Trebuie doar să fie achitat un „preț”,  precum au dezvăluit reprezentanții hotelului. Este vorba despre Hotelul Paradiso Art, „Zero Suite. Potrivit unei postări pe Instagram a hotelului, condiție pentru a sta gratis este să îți petreci noaptea într-o cameră cu pereți transparenți. Ea este situată în holul hotelului, ceea ce înseamnă că oricine poate vedea oaspeții cazați acolo.

„O cameră cu pereți de sticlă în mijlocul holului Paradiso Art Hotel unde poți dormi o noapte gratuit. Disponibilă și pentru spectacole artistice, emisiuni radio sau prestații de DJ… posibilitățile sunt nesfârșite, atâta timp cât poți să fii în centrul atenției”, scrie pe site-ul hotelului Paradiso din Ibiza.

În timp ce unor utilizatori ai rețelelor de socializare le-a plăcut ideea, alții au recunoscut că nu ar putea sta într-o asemenea cameră, chiar dacă este o noapte gratuită.

Ibiza este o insulă ce aparține Spaniei, situată în vestul Mării Mediterane. Este considerată sora mai mică a insulei Mallorca. Este a treia insulă ca mărime în Arhipelagul Balearelor. Are aproximativ 45 de kilometri lungi și 25 lățime. Cu toate acestea, insula este cunoscută pentru viața agitată de noapte. Orașul Ibiza are cea mai mare concentrație de cluburi și discoteci față de cât are orice alt oraș din Europa. Numărul plajelor de pe insulă  este de 50 cu aproximație . Peisajele naturale și spectaculoase sunt cele care recomandă insula pentru o vacanță. Unul dintre locurile unde poate fi admirat un asemenea peisaj este Cala d’Hort în fașa căreia se află stânca Es Vedra.

Sursa: gandul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button