EVENIMENT

Incendiu la o casă și două clăi de fân

Last Updated on iulie 28, 2023 by Erceanu Ileana

O casă din localitatea Oprănești, comuna Husnicioara, și două clăi de fân au luat foc. Pompierii sosiți la locul incendiului au înlăturat imediat două butelii. Cauza evenimentului ar fi un aparat de gătit lăsat nesupravegheat.

„Ieri după-amiază, 27 iulie, pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Oprănești, comuna Husnicioara. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga casă de locuit și două clăi de fân. Pompierii militari au localizat și stins incendiul în limitele găsite, împiedicând extinderea flăcărilor la vecinătăți. În timpul intervenției, pompierii au extras din casă două butelii pentru aragaz, înlăturând astfel pericolul de explozie. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al unui aparat de gătit lăsat nesupravegheat sau supraîncălzit”, potrivit ISU Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button