ACTUALITATE

Încep să curgă facturile de la Hidroelectrica

Last Updated on aprilie 12, 2023 by Erceanu Ileana

Gigantul românesc Hidroelectrica, furnizor de energie electrică, le-a transmis un mesaj clienților nemulțumiți de întârzierea facturilor la electricitate.

Hidroelectrica își informează clienții că deja a început emiterea facturilor aferente lunii septembrie 2022, începând cu data de 10 aprilie.

Hidroelectrica va emite facturile aferente lunii septembrie 2022 începând cu 10 aprilie.

Compania lucrează împreună cu dezvoltatorii de soft pentru actualizarea soldurilor clienților, astfel încât să fie evitată transmiterea de documente cu valori sau situații neconforme”,

Cu peste 500.000 de clienți în portofoliu, Hidroelectrica a transmis, recent, că toți cei care doresc să încheie un contract cu furnizorul de energie electrică o poate face și on-line.

„Fie că dorești schimbarea furnizorului sau un contract nou pentru un imobil ce tocmai a fost racordat la utilități, accesează client.hidroelectrica.ro/contractare și urmează pașii indicați”, informează compania.

„De acum îți poți încheia online contractul de energie electrică. Portalul Hidroelectrica pentru clienți este mult mai ușor și intuitiv de utilizat.

Fie că dorești schimbarea furnizorului sau un contract nou pentru un imobil ce tocmai a fost racordat la utilități, accesează client.hidroelectrica.ro/contractare și urmează pașii indicați”.

Sursa: Știripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button