ACTUALITATE

Jandarmii Mehedințeni la datorie în minivacanță

Last Updated on mai 31, 2023 by Erceanu Ileana

Minivacanța prilejuită de Ziua Internațională a Copilului și Rusalii ne regăsește în misiuni de asigurare și menținere a ordinii publice la evenimentele din spațiul public, unde acționăm pentru protecția participanților, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pentru a acorda sprijin și îndrumare și pentru a ne asigura că ordinea și liniștea publică sunt respectate.

Vom fi prezenți pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică în municipiul Orșova în perioada 2-4 Iunie, unde se organizează mai multe activități cultural artistice sub titulatura ,,Ruga Orșoveană de Rusalii”.

De asemenea, pe toată perioada minivacanței vor fi suplimentate efectivele în cadrul dispozitivului integrat de menținere a ordinii publice din zona de competență, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, prevenirea și combaterea oricăror posibile incidente, depistarea și sancționarea celor care comit fapte ce pot tulbura ordinea și liniștea publică.

Pentru siguranța dumneavoastră, în cazul în care mergeți către o destinație de vacanță, vă transmitem următoarele recomandări:

-informați- vă asupra condițiilor meteorologice locale;

-nu vă abateţi de la drumurile deschise circulației pentru a accesa rute prescurtate;

-fiți pregătiți cu echipament adecvat;

-manifestați răbdare și un comportament civilizat atât în trafic cât și în spațiile publice;

-dacă sunteți însoțiți de copii, supravegheați-i în permanență pentru a evita pe cât posibil producerea unor evenimente nedorite.

Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul forțelor de ordine aflate în teren sau apelați 112 – numărul unic pentru apeluri de urgenţă.

Vă dorim să aveți o minivacanță liniștită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button