ACTUALITATE

MARIUS SCRECIU: „MEHEDINȚI GAZ, o șleahtă de incompetenți!”

Last Updated on noiembrie 1, 2022 by Romeo Crismaru

S-A ENERVAT PRIMARUL! „O șleahtă de incompetenți!” – așa i-a numit Marius Screciu pe cei de la MEHEDINȚI GAZ, firma care deține rețeaua de gaze din municipiu. Motivul ar fi faptul că nu au bani să cumpere contoare pentru instalațiile de gaze ale severinenilor.

Chiar dacă incompetența firmei distribuitoare de gaz din Mehedinți nu e de azi de ieri, ci de ani buni, timp în care nu i-a deranjat nimeni, în sfârșit primarul municipiului a ieșit la rampă cu declarații de război. El i-a numit incompetenți pe cei de la Mehedinți Gaz, după ce mai mulți severineni s-au plâns că nu pot folosi rețeaua de gaze la care s-au racordat pentru că nu a contoare. Firma nu le poate monta contoarele deoarece nu e capabilă să le cumpere și motivează că are conturile blocate de ANAF.

De fapt, e vorba de 800 de severineni care nu pot folosi rețeaua de gaze și nici nu știu exact cu se vor încălzi, pentru că s-au debranșat de la rețeaua centralizată. Bătaia de joc a celor de la MEHEDINȚI GAZ este foarte veche, la fel ca și relația lor cu Consiliul Local, consiliu care nu prea i-a deranjat în ultimii ani.  Dimpotrivă, mereu s-a adoptat soluția speranței, soluție pe care primarul continuă să o promoveze și acum.

Și severinenii speră, domnule primar, că veți avea puterea și îngăduința de a da de pământ cu această firmă pe care tot dumneavoastră o țineți în brațe de mulți ani de zile.

2 Comments

  1. Domnule primar luați atitudine cu această firma, an de an această poveste .Noi am și plătit acest contor ,cu mare greutate am făcut această lucrare fiind pensionari.Nu se poate sa stam și această iarnă cu 12,13 grade în casa și cu un buget mic după ce an dat atâția bani pt lucrare.Va mulțumim.

  2. Domnule primar luați atitudine cu aceasta firma aceeași pb an de an .Noi am plătit și acest contor .nu,putem sa mai stam și iarna asta cu 10 ,12 gr în casa oameni în vârstă.Am făcut cu greu aceastA lucrare din două pensii mici.Trebuia făcut acest lucru fiind deconectați de 2 ani.Va multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button