ACTUALITATE

Misiunile pompierilor mehedințeni în minivacanța de Sfânta Maria

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în perioada 12 – 15 august, pentru stingerea a zece incendii, salvarea victimelor a patru accidente rutiere, asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor pe scara unui bloc de locuințe, deblocarea ușii unui apartament, dar și pentru acordarea asistenței medicale de urgență unui număr de 48 de persoane cu diverse afecțiuni medicale.

De asemenea, pentru a preîntâmpina apariția unor situații de urgență, cadrele ISU Mehedinți au desfășurat misiuni de supraveghere pe durata manifestărilor artistice prilejuite de Zilele municipiului Orşova și Festivalul Național de Folclor „Munte, munte, Brad frumos” – Baia de Aramă.

Salvatorii au intervenit, în acest weekend, la patru accidente rutiere produse pe raza localităților Drobeta Turnu Severin și Orșova. Accidentele s-au soldat cu victime rănite ușor care au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ la locurile evenimentelor, ulterior fiind transportate la spital în stare de conștiență.
Pompierii mehedințeni au acționat și pentru localizarea și stingerea a zece incendii, șase dintre acestea izbucnite la vegetaţie uscată, pe raza următoarelor unități administrativ-teritoriale: Vânju Mare, Gruia, Pristol, Corcova, Husnicioara și Vlădaia.

Sursa ISU Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button