ACTUALITATE

Poliția rutieră a făcut prăpăd în week-end

Last Updated on noiembrie 28, 2022 by Romeo Crismaru

Val impresionant de amenzi și premise suspendate în ultimele 72 de ore, când poliţiştii mehedințeni au acţionat pentru impunerea respectării legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulație. Sancțiuni de 163.000 de lei, 46 de premise suspendate, 13 certificate de înmatriculare reținute!

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, bicicliștilor, depăşirea, acordarea de prioritate, constatând 446 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Au fost sancţionaţi 123 de conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum și 50 de şoferi care nu au purtat centura de siguranţă. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 163.000 lei.

Au fost reţinute în vederea suspendării sau anulării 46 de permise de conducere și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button