ACTUALITATE

Poliţiştii mehedințeni au acţionat în tot județul, pentru prevenirea și descurajarea oricăror fapte antisocial

Last Updated on octombrie 2, 2023 by Erceanu Ileana

 Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor psihoactive, precum și sancționarea oricăror abateri de la normele legale constatate în trafic.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 546 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 136.893 lei. Totodată, pentru încălcarea normelor rutiere au fost reținute 22 de permise de conducere și retrase 15 certificate de înmatriculare.

La data de 30 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției oraș Baia de Aramă au depistat, în trafic, un bărbat de 41 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, în orașul Baia de Aramă, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Față de bărbat, a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 1305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

La data de 01 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Orșova au depistat, în trafic, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea  un autoturism pe strada Eroilor, în orașul Orșova, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare  de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Față de bărbat, a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 1305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

La data de 01 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Orșova au depistat, în trafic, un bărbat de 41 de ani, din comuna Eșelnița în timp ce conducea  un autoturism pe strada Eroilor, în orașul Orșova, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare  de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Față de bărbat, a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 1305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

La data de 02 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției  oraș Strehaia au depistat, în trafic, un tânăr de 19 ani, din comuna Corcova, în timp ce conducea un autoturism pe strada A.I.Cuza, în orașul Strehaia, având exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, suspendată. Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button