SPORT

RADASLAVESCU A DEBUTAT LA FCSB

Last Updated on august 9, 2022 by Toma Mihai

Transferat vineri de FCSB, de la Farul Constanța, mijlocașul născut la Orșova, Eduard Radaslavescu a și debutat sâmbătă sub comanda lui Nicolae Dică.

Jucătorul de 18 ani a fost introdus pe teren în ultimele 10 minute ale partidei CS Mioveni – FCSB, încheiată la egalitate, scor 1-1. Fost junior la Luceafărul Drobeta, Radaslavescu a bifat sezonul trecut 24 de partide în Liga 1, pentru Farul Constanța, interval în care a și marcat un gol.

„Radaslavescu mi-a plăcut, am zis că va fi mare fotbalist. Mi-a rămas gândul la el. Hagi nu vinde ieftin, dar nu vă pot spune suma de transfer! Farul m-a rugat să păstrez confidențialitatea!”, a declarat patronul echipei FCSB, Gigi Becali.

Conform mai multor surse, FCSB a plătit 950.000 euro pentru transferul tânărului mijlocaș, iar Luceafarul Drobeta, club patronat de fostul arbitru Marian Balaci, are un procent de 10%. Eduard Radaslavescu a participat luna trecută cu echipa națională de Juniori U19 a Romaniei la Campionatul European din Slovacia, însă tricolorii n-au trecut de faza grupelor.

Sursa RTS Radioteleviziunea Severin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button