ACTUALITATE

Răspunsul românului care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro

Last Updated on ianuarie 19, 2023 by Erceanu Ileana

Sorin Comșa (24 de ani), un bărbat din Alba-Iulia,a câștigat concursul de dat palme organizat de RXF, promoție românească de MMA. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Competiția a fost brutală, iar câștigătorul a plecat din ring desfigurat, cu o jumătate de față foarte umflată.

La trei zile de la momentul victoriei, care i-a adus un cec în valoare de 5.000 de euro, Sorin Comșa a reacționat. Bărbatul a discutat și le-a răspuns urmăritorilor de pe TikTok la întrebări, într-o transmisiune în direct.

”N-ai ce face, așa e când nu știi să renunți. Eu știu dacă o să-mi mai revin… Dacă mai concurez? Dacă-s destui bani, da. Am câștigat 5.000 de euro, asta-i situația. Pot să mănânc, jumătate de gură e bună. Am 100 de kilograme.

Nu mă doare, mi-a deformat capul, da. Dacă a meritat? Nu știu dacă a meritat”, a spus Sorin Comșa.

Chiar dacă au mai trecut câteva zile de la momentul competiției, Sorin Comșa este în continuare desfigurat, cu traumatisme majore la nivelul feței. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional.

Dacă ineditul concurs a stârnit furia mai multor utilizatori ai rețelei sociale Instagram în secțiunea de comentarii, Conor McGregor (34 de ani) sa amuzat copios când a privit imaginile. 

Legendarul luptător UFC, obișnuit să fie în central atenție de fiecare dată, a postat un comentariu cu tentă ironică pe Twitter: „O tehnică absolut superbă! Felicitări noului campion mondial la categoria grea”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button