POLITIC

Respect pentru tradițiile mehedințenilor

Last Updated on mai 17, 2024 by Romeo Crismaru

Comandat de PMP Mehedinți, executat de RTS MEDIA TRUST SRL – CMF 21240022

Echipa de campanie ALIANȚA DREAPTA UNITĂ a mers în mijlocul celor prezenți la un eveniment de marcă pentru zona de nord a județului Mehedinți, Sărbătoarea Liliacului. Astfel de evenimente trebuie promovate, pentru a deveni o emblemă a celei mai generoase forme de turism cultural și tradițional ce trebuie promovat în beneficiul Mehedințiului.

RAMONA CUPĂ – candidatul DREAPTA UNITĂ pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți și Constantin Gherghe – candidatul pentru funcția de primar al Severinului, alături de VASILE GHEORGHESCU și ECHIPA SA PENTRU PONOARELE, au mers în campanie printre oamenii veniți în număr mare la SĂRBĂTOAREA LILIACULUI.

„SĂRBĂTOAREA LILIACULUI este un eveniment foarte aproape de sufletul meu, care ne amintește an de an cât de frumoase sunt aceste meleaguri și cât de buni și harnici sunt oamenii din Mehedinți. Ne-am bucurat de ospitalitatea lor și le-am împărtășit, împreună cu echipa mea, programul pe care îl propunem pentru dezvoltarea turismului și agriculturii din zona Ponoarele”, a explicat RAMONA CUPĂ.

Adevăratele programe ale administrațiilor locale sunt cele care vin în întâmpinarea oamenilor și corespund nevoilor de dezvoltare ale fiecărei zone, după specificul acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button