EVENIMENT

Scandal monstru la CNN: Știri fabricate pentru a îngrozi oamenii?

Last Updated on iulie 21, 2022 by Romeo Crismaru

sursa: national.ro

Un material șocant, care ridică multe semen de întrebare despre media alarmistă și pandemia COVID-19, este publicat de către portalul media national.ro. Potrivit sursei citate, Charlie Chester, director tehnic la CNN, a fost filmat în secret de Project Veritas spunând că CNN a decis că „Schimbarea Climatică” va fi următoarea pandemie pentru că, în cuvintele sale, „frica vinde”. El spune că pandemia de Covid-19 se va stinge și că au nevoie de ceva cu „longevitate”.

Charlie Chester recunoaște că CNN inventează „povești”

În aprilie 2021, Project Veritas a lansat un videoclip în trei părți în care îl expune pe directorul tehnic Charlie Chester, recunoscând că rețeaua sa CNN „crea povești” pentru a-l scoate pe fostul președinte Donald Trump de la Casa Albă.

Potrivit Project Veritas, aceste videoclipuri au fost înregistrate în secret în timp ce Chester era la întâlnirile pe care le obținea pe Tinder (aplicația de întâlniri) cu o jurnalistă Veritas care lucra sub acoperire.

În videoclip, Chester afirmă că „povestea despre Covid-19 ar trebui să se apropie de sfârșit” și că CNN este pregătită să se concentreze pe „vânzarea” poveștii despre schimbările climatice și să promoveze „frica”.

Când jurnalista sub acoperire i-a cerut lui Chester să definească propaganda, Chester a spus: „De exemplu, poți modela percepția unui întreg popor despre orice, în funcție de modul în care o faci. Doar forțând o poveste, pentru a ajuta platforma ta, știi?”

„O poveste asemănătoare unei pandemii pe care o vom învinge până la moarte, dar aia are longevitate. Ştii ce vreau să spun? Ca și cum ar fi un sfârșit definitiv al pandemiei. Se va reduce până la un punct în care nu mai este o problemă. Schimbările climatice pot dura ani, așa că probabil  CNN vor putea promova asta destul de mult.”, mai spunea CHARLIE CHESTER.

Sursa: national.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button