SPORT

Șefii federației de hochei, acuzații dure despre sportivii de etnie maghiară din naționala României: „Au făcut figurație. Au jucat pentru Ungaria. Au trădat! „

Last Updated on mai 11, 2022 by Toma Mihai

Continuă scandalul după ultimul meci de la Mondial, cu Ungaria, când majoritatea sportivilor români ar fi cântat cu cei maghiari imnul Ținutului Secuiesc.

Secretarul general al Federației Române de hochei, Alexandru Nistor, îi atacă dur pe pe jucătorii de etnie maghiară din naționala noastră.

„Este inadmisibil ce s-a întâmplat. Sportivii de etnie maghiară nu au vrut practic să joace, patinau în gol, dădeau cu crosa pe lângă adversari. Puteam să intrăm în prima grupă, dar ei s-au întors împotriva țării pe care o reprezintă. Au făcut figurație, să fim serioși.

Nu au jucat cu inima pentru România, ci pentru Ungaria! Știu că sunt acuzații grave, dar așa s-a văzut. Au fost născuți și crescuți de o țară, România, iar ei au trădat. Păstrând proporțiile, e ca la război, au întors armele împotriva țării lor”, a spus Alexandru Nistor.

În Slovacia, în ultimul meci din grupă, hocheiștii din naționalele României și Ungariei ar fi cântat la unison imnul Ținutului Secuiesc. Doar trei tricolori au stat departe și nu au fredonat versurile melodiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button