ACTUALITATEEVENIMENT

ȘOCANT! La Orșova, poți vota chiar și după ce te-ai retras!

Last Updated on martie 17, 2023 by Romeo Crismaru

Deciziile bizare se țin lanț la Orșova! Este locul unde cei aleși pot decide oricând, oicum și în orice condiții, chiar și după ce ai cerut retragerea. Este și cazul membrului în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal, desemnat de Consiliul Local, POPA IOAN PETRE. Deși a cerurt retragerea din această calitate acum 6 luni, omul a votat bugetul spitalului.

Patru dintre cei 7 membri cu drept de vot ai Consiliului de Administrație al Spitalului Muncipal Orșova, adică cei numiți de primar (1) și Consiliul Local (3) au hăcuit bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2023, în cel mai sinistru mod cu putință. S-a întâmplat pe data de 11 februarie 2023, când au votat pentru adoptarea nr. 11/07.02.2023, prin care au tăiat peste 12 milioane de lei de la capitolul VENITURI și peste 14 milioane de lei de la capitolul CHELTUIELI. Deși ulterior hotărârea abuzivă a fost suspendată în instanță, nucleul dur al Consiliului de Administrație continuă să se împotrivească unui buget al normalității. Consecințele sunt devastatoare: SPITALUL ÎȘI REDUCE ACTIVITATEA, NU MAI ARE MEDICAMENTE, HRANĂ, REACTIVI, și poate intra în colaps total.

Culmea culmilor este, însă, alta! Unul dintre membri, Popa Ioan Petre, și-a cerut retragerea din această calitate și poate dacă nu ar fi fost votul lui, bugetul Spitalului trecea în forma inițială, iar acum era liniște la Spitalul Municipal și se lucra în condiții normale. Se pare, însă, că reprezentantul Consiliului Local a votat totuși, chiar dacă nu a mai dorit să fie membru al CA, încă din data de 15 septembrie 2022, adică de acum 6 luni. TOTUȘI A VOTAT! O fi corect sau nu, rugăm specialiștii să elucideze misterul!

Până atunci vă prezentăm cererea lui Popa Ioan Petre, OLOGRAFĂ, cu precizarea că acesta a demisionat astăzi, în locul său fiind numită doamna Cătălina Borugă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button