ACTUALITATEEVENIMENT

Trei tineri din Mehedinți au spart două stații peco de unde au furat bani și țigări

Last Updated on august 27, 2022 by Toma Mihai

Tinerii au fost surprinși de camerele de supraveghere dintr-o benzinărie, în plină acțiune, în toiul nopții, când sustrag pachete de țigări de pe raft și le pun într-un sac. Unul dintre ei verifică și un sertar, dar nu găsește bani. Hoții pleacă în grabă odată ce și-au umplut sacul. 

Potrivit IPJ Mehedinți, în data de 18 august, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 24 de ani din comuna Pătulele cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns, prin forțarea unei ferestre, în incinta unei stații peco, de unde au furat bani și mai multe pachete de țigări.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că, în perioada 19-22 august, trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani ar fi pătruns, mascați și prin efracție, în două stații peco din localitățile Pătulele și Devesel, de unde au furat bani și țigări.

De asemenea, cei trei tineri ar fi pătruns și într-un magazin din localitatea Jiana, însă au fugit după intrarea în funcțiune a sistemului de alarmare.

Prejudiciul estimat este de 20.000 de lei.

Doi dintre tinerii implicați în furturi. ambii, de 20 de ani, au fost arestați pentru 30 de zile, în urma admiterii contestaței depuse la tribunal, în timp ce al treilea făptaș, de 17 ani rămâne sub control judiciar.

Sursa foto Actual de Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button