ACTUALITATE

Ziua Drapelului Național

Last Updated on iunie 26, 2023 by Erceanu Ileana

Reprezentanții administrației publice locale și cei ai structurilor militare din Mehedinți au  participat astăzi, la ceremonia organizată în Piața Drapelului din Drobeta Turnu Severin, de Ziua Drapelului Național.

-“Nouă, celor care trăim între granițele țării, tricolorul ne dă încredere, siguranță și sentimentul că aparținem unui singur neam. Celor care trăiesc în afara granițelor, drapelul le alină dorul de casă, de români și de România. Tuturor însă, ne dă responsabilitatea de a contribui la dezvoltarea societății în care trăim, să păstrăm pacea, libertatea și securitatea țării! A transmis vicepreședintele Consiliul Județean Mehedinți, Ionică Negru!

-Ziua Drapelului, sărbătorită astăzi, îmi oferă prilejul de a-mi exprima respectul pentru toți cei care prețuiesc și își desfășoară activitatea în spiritul dezvoltării societății în care trăim, pentru a păstra pacea, libertatea și securitatea țării! Respectați drapelul și simbolurile României! A transmis Aladin Georgescu!

-Am participat astăzi alături de instituțiile din Garnizoana Drobeta Turnu Severin, la manifestările dedicate sărbătoririi Zilei Drapelului Național al României, simbolul identității și unității românilor. O zi în care purtăm în suflet sentimente de respect față de simbolurile naționale, lupta strămoșilor care s-au jertfit pe pâmânt românesc, și, totodată, mândria de a reprezenta Jandarmeria.  A transmis Jandarmeria Mehedinți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button