ACTUALITATE

A fost prins cel mai mare violator din istoria României

Last Updated on iunie 16, 2023 by Erceanu Ileana

 Se dădea drept medic și viola femeile, pe care le și filma.

Polițiștii din Capitală anunță că l-au prins și încarcerat pe Bogdan Giuseppe, cel care era condamnat la 30 de ani de închisoare pentru violuri și agresiuni sexuale. Pe numele bărbatului s-au acumulat deja 92 de plângeri de viol.

”Miercuri, 14 iunie 2023, polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale au depistat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, pe numele căruia, la data de 14 iunie 2023, Judecătoria Sectorului 6 Bucuresti a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 30 de ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și agresiune sexuală în scopul producerii de materiale pornografice”, a precizat Poliția Capitalei. 

„Bogdan Giuseppe care ar fi pretins că este medic ginecolog sau psihiatru a fost arestat la domiciliu încă de anul trecut, pentru 31 de fapte de viol şi agresiuni sexuale. Acesta a creat mai multe conturi de e-mail, pe care le afişa pe internet ca adrese de corespondenţă pentru diverse interviuri de angajare pentru anumite poziţii de muncă. În acest mod, el îşi atrăgea victimele. După ce persoanele  se arătau interesate de posturile respective, erau îndrumate către un medic cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altcineva decât cel ce genera şi mesajele de anunţ, fără ca în realitate să şi deţină calitatea de medic”, conform anchetatorilor.

Când respectivele fete ajungeau la cabinetul său, el se dădea medic. În respectivul cabinet se aflau mai multe camere video, care filmau „controalele” ginecologice, făcute pe baza faptului că tinerele ar fi avut probleme medicale şi necesitau îngrijire. „Toate aceste proceduri false, erau utilizate doar în privinţa satisfacerii sexuale personale”, mai spun anchetatorii. În 2017 procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti l-au trimis în judecată pentru 31 de violuri, 23 de agresiuni sexuale şi 48 de fapte de violare a vieţii private. În total ar fi păcălit 92 de femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button