ACTUALITATE

Accident cu un autoturism în comuna Greci

Last Updated on aprilie 6, 2023 by Erceanu Ileana

Cu puțin timp în urmă, două echipaje de pompieri din cadrul Stației Strehaia au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe raza localității Bâltanele din comuna Greci. În accident, a fost implicat un singur autoturism, care a ieșit în afara părții carosabile.

La sosirea pompierilor, o persoană, conștientă și cooperantă, prezenta un traumatism la nivelul membrului inferior. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedicii SMURD, ulterior fiind transportată la spital.

Cea de-a doua persoană implicată în accident a fost evaluată medical de paramedicii SMURD, însă a refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul accidentului.

A intrat cu mașina într-un gard, din cauza vitezei! Un șofer a pierdut controlul asupra volanului, pătrunzând pe sensul opus de mers. Accidentul a avut loc în satul Bâltanele, comuna Greci. Victima a rămas cu piciorul blocat în autoturism. La fața locului, au intervenit pompierii și polițiștii, pentru cercetări. În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button