ACTUALITATEEVENIMENT

Accident de muncă la o plarformă industrială din Severin

Last Updated on iunie 6, 2023 by Erceanu Ileana

Un tânăr inginer, se află în stare critică, după un accident de muncă la o platformă industrială din Severin.

Un accident de muncă a avut loc în această dimineață, la o platforma industrială din Drobeta Turnu Severin. Incidentul s-a petrecut la Combinatul de Celuloză și Hârtie. Tânărul inginer electronist, în vârstă de 24 de ani, s-a electrocutat, în această dimineață în timpul serviciului. Victima a fost transferată în stare gravă la spital, cu arsuri pe suprafață extinsă din corp. Bărbatul va fi transferat la o clinică din București.

„Pacientul a fost adus ca urmare a unui accident de muncă, prin electrocuție. A suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului. Prezintă arsuri la nivelul căilor aeriene, feței, membrelor superioare, abdomenului. Pacientul a fost adus instabil, a fost intubat, după care a fost echilibrat și va fi transferat la o clinică de mari arși din București.”, transmite purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.

În acest caz, Inspectoratul Teritorial de Muncă și poliția, au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button