ACTUALITATE

Alertă alimentară! Mai multe produse Kinder, retrase din magazine. 

Marile lanțuri de magazine din România au notificat Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor cu privire la retragerea de la comercializare a mai multor produse Kinder. Ferrero România a rechemat voluntar produsele, din cauza unor “posibile legături cu un număr de cazuri de salmonella” vizate inclusive de o anchetă la nivel european.

“Ferrero cooperează cu autoritățile europene pentru siguranța alimentară în investigarea unei posibile legături cu un număr de cazuri de salmonella raportate în alte țări. Deși niciunul dintre produsele noastre Kinder puse pe piață nu a fost depistat pozitiv pentru salmonella în România, ca o măsură de precauție Ferrero România a decis să recheme voluntar și în România loturile de produse de mai sus. Deoarece tratăm siguranța consumatorilor extrem de serios, cei care au achiziționat aceste produse sunt rugați să nu le consume, ci să le returneze magazinului de unde le-au cumpărat și să solicite contravaloarea acestora, până la data de 07.05.2022 cel târziu. Aceste măsuri s-au luat în urma aplicării politicii stricte de siguranță alimentară din cadrul companiei noastre. Ne cerem scuze pentru posibilele neplăceri provocate si vă mulțumim pentru înțelegere”, a transmis Ferrero România. 

Măsura vizează loturi de ouă de ciocolată, bomboane Schokobons și mixuri de produse Kinder pentru Crăciun și Paște.

Notificări privind retragerea produselor au fost transmise către ANSVSA de Ferrero România, dar și de Auchan, Lidl, Carrefour, Selgros, Penny, Mega Image și Metro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button