POLITIC

ALIANȚA DREAPTA UNITĂ MEHEDINȚI și-a desemnat candidații la Salcia, Obârșia de Câmp și Baia de Aramă

Last Updated on martie 31, 2024 by Romeo Crismaru

A fost un weekend politic încărcat pentru echipa de campanie a Alianței Dreapta Unită din Mehedinți, atât în zona de câmpie a județului cât și în cea montană, de nord. Au fost lansați candidații pentru funcțiile de primari la Salcia, Obârșia de Câmp și Baia de Aramă.

OBÂRȘIA DE CÂMP

Doamna ELENA NEAGOE este candidatul ALIANȚEI DREAPTA UNITĂ pentru funcția de primar al comunei OBÂRȘIA DE CÂMP, la alegerile locale din 9 iunie 2024.

„Ne consolidăm echipa cu oameni competenți și profesioniști. Elena Neagoe este economist, cunoaște foarte bine problemele comunității și are soluții pentru dezvoltarea comunei. Vom propune soluții viabile pentru modernizarea fiecărei comunități locale din Mehedinți!”, a precizat președintele PMP Mehedinți, RAMONA CUPĂ.

SALCIA

La SALCIA, ALIANȚA DREAPTA UNITĂ merge cu fostul primar NICOLAE ILIESCU, cel care este pregătit să candideze pentru un nou mandat, la alegerile locale din 9 iunie 2024. „Împreună, am participat la o întâlnire cu locuitorii din Salcia, care sunt profund nemulțumiți de lipsa de viziune a celor care au administrat în ultimii ani comuna”, a mai precizat RAMONA CUPĂ.

BAIA DE ARAMĂ

Lista candidaților ALIANȚA DREAPTA UNITĂ a fost completată și la Baia de Aramă. Pentru modernizarea și dezvoltarea micului oraș din zona de nord a Mehedințiului, ALIANȚA DREAPTA UNITĂ l-a desemnat candidat pentru funcția de primar pe COSTEL CĂPĂSTRARU.

„Domnul COSTEL CĂPĂSTRARU este fost cadul militar și a decis pentru prima dată să se implice în viața politică și administrativă, fiind hotărât să schimbe în bine viața comunității locale din care face parte”, a explicat RAMONA CUPĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button