ACTUALITATE

Atenție șoferi! Circulă o aplicație mobilă neautorizată pentru achiziția rovinietei!

Last Updated on iunie 13, 2023 by Romeo Crismaru

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că aplicația mobilă Aircash nu este autorizată pentru încasarea tarifului de utilizare (rovinietă). VEZI CUM SĂ NU TE LAȘI PĂCĂLIT!

Reprezentanții CNAIR roagă utilizatorii să achite rovinieta doar pe portalul deținut de către CNAIR, disponibil la adresa www.erovinieta.ro , sau la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei la adresa http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie .

CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web/aplicații mobile neautorizate.

„În același timp, subliniem faptul că, la achiziționarea unei roviniete prin intermediul aplicației Aircash, utilizatorii achită costuri suplimentare față de prețul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar prin aplicația Aircash suma achitată este de 5 euro, din care 2 euro reprezintă taxa VOI (Vignette Online Identification)”, se mai arată în comunicatul oficial al CNAIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button