ACTUALITATE

Autospecială a IPJ Mehedinți, implicată într-un accident  rutier în Drobeta Turnu Severin

Last Updated on aprilie 7, 2023 by Erceanu Ileana

În seara zilei de joi s-a produs un accident rutier, la intersecția bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Cicero, din municipiul Drobeta Turnu Severin. În evenimentul rutier a fost implicată o autospecială aparținand I.P.J. Mehedinți și un alt autoturism, condus de un șofer începător.

Din primele informații, mașina poliției (de la Biroul de Ordine Publică Drobeta Turnu Severin) s-a ciocnit cu un autoturism condus de un șofer începător, în vârstă de 19 ani. Incidentul a avut loc la intersecția bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Cicero, după ce semafoarele nu mai erau în funcțiune. Se pare că șoferul a vrut să vireze la stânga, iar, în momentul în care a observat mașina poliției, a oprit în intersecție. Martorii povestesc că autospeciala IPJ se deplasa cu viteză, neavând semnalele acustice sau luminoase în funcțiune. Polițistul nu a putut evita impactul.

Echipajul de la Ordine Publică se afla în timpul serviciului, în patrulare, însă nu în misiune. Mașina poliției a fost transportată pe platformă la sediul poliției. Pagubele materiale sunt însemnate, însă nu au fost înregistrate victime. În acest caz, se fac cercetări pentru a se stabili cum s-a produs accidentul. Niciunul dintre șoferi nu a consumat băuturi alcoolice.

„Față de conducătorul auto de 19 ani, a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 1305 lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002, iar ca măsură complementară i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, transmite IPJ Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button