ACTUALITATE

Bărbat decedat, după ce a adormit cu țigara aprinsă

Last Updated on noiembrie 22, 2023 by Erceanu Ileana

Cu puțin timp în urmă, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă în localitatea Cerneți. În interior a fost găsit un bărbat decedat.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la o canapea, fiind localizat și lichidat în limitele găsite. Din nefericire, în interiorul anexei a fost identificată o victimă decedată, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de fumatul în timpul somnului.

Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă în localitatea Cerneți. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la o canapea, fiind localizat și lichidat în limitele găsite. Din nefericire, în interiorul anexei a fost identificată o victimă decedată, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de fumatul în timpul somnului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button