ACTUALITATE

BAZĂ SPORTIVĂ MODERNĂ, LA COLEGIUL TEHNIC DECEBAL

Last Updated on decembrie 12, 2023 by Romeo Crismaru

Peste 450 de elevi de la Colegiul Tehnic Decebal se bucură acum de noi condiții pentru orele de educație fizică și sport.

Cu o investiție semnificativă de aproape 3 milioane de lei, finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, primăria municipiului Drobeta-Turnu Severin a modernizat complet baza sportivă a acestui liceu, o investiție extrem de necesară, având în vedere Că acest loc nu a fost renovat de peste 50 de ani.

„Astăzi elevii noștri pot să își facă orele de sport în condiții europene, firești pentru vremurile acestea. Atât baza sportivă cât și sala de sport au fost reabilitate total, și nu putem decât să ne bucurăm pentru că vedem că elevii sunt preocupați de sport. Cumva în competiția cu tehnologia, câștigă sportul, în situația în care le oferim astfel de condiții”, a transmis Vasile Busuioc, directorul Colegiului Tehnic Decebal

Noul teren de sport este acum un spațiu modern, dotat cu gazon artificial și zone special concepute pentru mini fotbal și baschet. În plus, lucrările extinse și la sala de sport au inclus reparații interioare, instalarea unui sistem de ventilație, înlocuirea instalațiilor electrice și termice și o nouă suprafață pentru pardoseală.

„În acest moment toate condițiile sunt execelente pentru elevii de aici. Am investit foarte mult în educație, este important pentru noi acest aspect, am investit și la Liceul de Arte I. Șt. Paulian, Colegiul Național Traian, eu îmi doresc ca toate unitățile școlare din Drobeta-Turnu Severin să aibă condiții excelente atât pentru învățământ cât și pentru activitățile sportive,” a subliniat Marius Screciu, primarul Severinului.

Toate aceste îmbunătățiri au fost realizate pentru a oferi elevilor un mediu propice atât pentru recreere, cât și pentru antrenament de înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button