EVENIMENT

BAZINUL DE ÎNOT, FINALIZAT

Last Updated on octombrie 2, 2023 by Romeo Crismaru

Bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin va fi dat in folosinta anul acesta. Ministrul Dezvoltarii a vizitat, astazi, lucrarea. Investitia se deruleaza prin CNI (Compania Nationala de Investitii), structura aflata in subordinea Ministerului Dezvoltării.

Investiția privind reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin se derulează în cadrul unui proiect finanțat prin Compania Națională de Investiții. Acest imobil va beneficia și de un centru multifuncțional, cu centru SPA, masaj, jacuzzi, sală fitness și salină pentru copii. De asemenea, locația va corespunde organizării evenimentelor olimpice. Președintele Consiliului Județean Mehedinți – Aladin Georgescu și vicepreședinții Ramona Cupă și Ionică Negru au participat la vizita efectuată la Bazinul de Înot de ministrul Dezvoltării, ADRIAN VEȘTEA.

Imobilul va beneficia, odată reintrat în circuit, pe de o parte, de spațiu modern destinat înotului, cabinet medical, grupuri sanitare, vestiare, cabine de schimb, iar pe de altă parte, va avea spații pentru saună, masaj, jacuzzi, salină, dușuri, sală de fitness, birouri administrative și spații pentru depozitare. Investiția include rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități. Bazinul de înot, care este singurul bazin din județ, va fi inaugurat anul acesta, după finalizarea parcării din zonă și va găzdui competiții de natație și polo.

De asemenea, ministrul Adrian Veștea a avut o intrunire cu primarii din judetul Mehedinti. Edilii au pus intrebari si li s-au oferit răspunsuri, cu privire la stadiul implementarii proiectelor derulate prin minister.

„Bazinul de înot este poate cel mai dorit obiectiv de investiții pe care severinenii și nu numai îl așteptaude la administrația publică locală, iar Consiliul Județean Mehedinți și-a asumat acest drum greu și anevoios de a contribui decisiv la renașterea unui vis ce părea pierdut. Astăzi, când ministrul Dezvoltării și directorul Companiei Naționale de Investiții au venit să vadă cu ochii lor ce s-a construit la Severin, am realizat cu toții că doar atunci când există voință și determinare, pot fi realizate lucruri minunate pentru oameni. Bazinul de Înot este acum o certitudine și mai este foarte puțin timp până când se va deschide, iar asta este cu adevărat o realizare!”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Ramona Cupă.

Compania Națională de Investiții finanțează 22 investiții în județul Mehedinți, valoarea totală a acestora fiind de 183 milioane lei. Toate sunt fonduri care au dezvoltat și dezvoltă, în continuare, județul Mehedinți, fie că vorbim despre comunități locale sau investiții gestionate de Consiliul Județean Mehedinți. Le mulțumesc ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea și directorului general al Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrășcoiu, pentru vizita în județul Mehedinți și am convingerea că răspunsurile domniilor lor au fost de folos pentru implementarea proiectelor de către administrațiile din județ!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button