ADMINISTRATIE

Bazinul de înot, la un pas de a fi deschis

Last Updated on februarie 2, 2024 by Erceanu Ileana

A fost întrunită comisia pentru recepția la terminarea lucrărilor în cadrul proiectului de reabilitare și modernizare a Bazinul de înot .

Membrii comisiei de recepție au demarat, pe domeniul specific fiecăruia, verificări ale documentelor întocmite de-a lungul derulării proiectului și probe ale instalațiilor care echipează clădirea.

Dată fiind destinația obiectului, un element important care se urmărește este îndeplinirea condițiilor de securitate la incendiu, în recepție fiind verificat de către echipajele ISU Mehedinți, modul de funcționare, în timp real, al tuturor instalațiilor din clădire.

Autoritățile au convingerea că recepția se va încheia fără probleme, dar procedura este una care poate necesita timp având în vedere complexitatea lucrărilor care s-au efectuat și importanța obiectivului.

După ce va fi semnat procesul-verbal de recepție, iar obiectivul va fi redat Consiliului Județean Mehedinți, va face demersurile pentru ca Bazinul să fie deschis pentru toți severinenii.

Așa cum a fost conceput proiectul, Bazinul de înot este loc dedicat sănătății, fitness-ului și asigură un mediu sigur, modern și plăcut pentru toți cei pasionați de înot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button