SOCIAL

BENEFICIARII AJUTORULUI SOCIAL, SCOȘI LA MUNCĂ

Last Updated on aprilie 29, 2022 by Romeo Crismaru

Pentru a primi în continuare ajutorul social, ajutor bănesc asigurat de statul român, persoanele înregistrate în această formă de plată din Severin va trebui să iasa la muncă pe teren și să presteze un anumit număr de ore în sprijinul comunității.

Situația beneficiarilor de ajutor social în municipiul nostru este mai bună față de anii precedenți, asta însemnând că sunt mai puțini beneficiari. Tradus, acest fapt înseamnă că oamenii și-au găsit de lucru, au un serviciu stabil. Totuși, cei aflați în evidență, pentru a primi în continuare banii de la stat, va trebui să meargă la muncă. Vorbim aici despre ore de muncă în care va trebui să facă curățenie în parcuri, să adune iarba, lucrări care țin de administrarea domeniului public.

Tot aceeași beneficiari trebuie să știe că dacă refuză să presteze munca riscă să  piardă acest ajutor oferit din partea statului.

Așadar, vom vedea mai multă mișcare prin parcuri și pe străzile din municipiul nostru și oameni care muncesc pentru binele personal și al comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button