ACTUALITATE

Broaște țestoase, salvate de pompieri

Last Updated on iulie 24, 2022 by Romeo Crismaru

Pompierii din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin și Stației Vanju Mare au reușit să salveze două broaște țestoase în misiunile lor de stingere a incendiilor de vegetație uscată.

Nu are cum să nu te sensibilizeze o asemenea acțiune. Pompierii întotdeauna au pus pe primul loc meseria și mai apoi propria lor viată. Nu de putine ori au fost cazuri când cei care trebuiau să salveze au cazut victimele acelor incidente.

De la case, păduri în flăcări, accidente sau vietăți în pericol ei știu un singur lucru: trebuie să salveze tot ce se poate. În această perioadă de secetă și caniculă, pompierii mehedințeni se confruntă cu misiuni dificile în care se luptă cu flăcările incendiilor de vegetație uscată.

„Chiar și în aceste momente grele, în mijlocul fumului și căldurii arzătoare, colegii noștri găsesc putere și dau dovadă de compasiune, încercând să salveze animalele pădurii, ce nu pot fugi din calea focului. În acest weekend, pompierii din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin și Stației Vanju Mare au reușit să salveze două broaște țestoase în misiunile lor de stingere a incendiilor de vegetație uscată.”, transmite ISU Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button