ACTUALITATE

Ce a pățit un șofer după ce a alimentat cu motorină într-o benzinărie din Calafat

Last Updated on iulie 8, 2022 by Erceanu Ileana

 Când s-a uitat pe bonul de casă și a văzut câți lei are de plată, să leșine!

Un ploieștean a alimentat cu peste 4500 de lei la o benzinărie din Calafat, dar când a mers să își ridice bonul de casă, a constatat că pe el nu figurează nicio reducere. Explicația șefului stației de carburanți l-a lăsat mască pe bărbat.

„Cam așa arată reducerea la Petrom. Am alimentat cu motorină standard, știind că este 8,69 lei/litru. La pompă era 9,19 lei/litru. Am văzut apoi afișul prin care eram anunțați că prețurile afișate pe displayul pompei nu au aplicată reducerea de 50 bani și că ea se aplică la casa de marcat. La casă, însă, surpriză: nu aveam nicio reducere pe bon”, povestește ploieșteanul.

Bărbatul a cerut explicații șefului de stație, care i-a spus însă că nu este nici o greșeală și că este ”o dispoziție la nivel de țară”.

„Șeful de stație mi-a spus că pentru cei cu carduri de alimentare nu se aplică reduceri și că este o dispoziție dată la nivel de țară. Deci, prețul afișat pe display-ul mare este doar… pentru retina naivilor”, susține Costin, ploieșteanul care ne-a semnalat cazul.

Dacă ploieșteanului i s-ar fi aplicat reducerea de 50 bani/litru, așa cum prevede o ordonanță recentă a Guvernului, ar fi putut economisi suma de 250 de lei.

sursa: gândul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button