ACTUALITATE

Circulația feroviară pe viaducte, între Gura Văii și ORȘOVA, tot mai riscantă

foto: facebook.com/istoria.orsova.7

Un mehedințean postează pe Facebook imagini înfiorătoare cu linia ferate ce traversează viaductele dintre Gura Văii și Orșova. Șuruburile care prind liniile ferate se desfac cu mâna!

Câteva imagini care arată cât de șubredă și fragilă este calea ferată, în zona tunelului Bahna sunt postate de un mehedințean pe pagina de Facebook „Orșova- Istorie Arheologie”. Bărbatul se filmează cum desface, cu mâna liberă, mai multe șuruburi de pe marginea căii ferate. De altfel, imaginile surprind și pericolul la care sumt expuși călătorii – calea ferată se află deasupra Dunării, neexinstând niciun parapete de protecție, iar în cazul unei deraieri, trenul s-ar răsturna direct în apă.

„Știu că o să deranjez pe mulți cu ceea ce am să postez puțin mai jos și mai știu că nimic în țara asta nu se va schimba , atâta timp cât va exista OMUL POLITIC INCONȘTIENT. Lăsând asta puțin la o parte cu ce fac miniștri noștri, totul doare, pentru că zilnic fac naveta de la Orșova la Drobeta Turnu Severin cu trenul,(30, 35 de km) că de… este mai ieftin. Încercați așa, din când în când, să ieșiți din birou și să verificați situația căilor ferate, până nu o sa fie prea târziu! Am înțeles că țara asta este praf, am înțeles că se moare pe șoselele din România, am înțeles multe, dar ce nu am înțeles… este faptul că se va muri și pe Calea ferată. (…) Unde sunt căile ferate ?? Aș putea numi această magistrală CFR 900, ce leagă Municipiului Orșova de Municipiul Drobeta Turnu-Severin, o magistrală a „MORȚII”, o crimă împotriva umanității… Acum înțelegeți de ce ne deraiază trenurile, de ce ne întârzie trenurile, de ce nu am intrat noi în SCHENGEN?”, scrie mehedințeanulpe Facebook,undse adaugă și câteva fotografii sugestive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button