ACTUALITATE

CLISURA DUNĂRII, APROAPE PUSTIE

Last Updated on iulie 11, 2022 by Toma Mihai

Peisaje mirifice, dar cu prețuri piperate: asta oferă, în acest sezon, Clisura Dunării. Este și motivul pentru care turiștii au început să ocolească zona și să prefere destinații turistice din străinătate, unde prețurile sunt mult mai accesibile.

Turiștii spun că aleg calea străinătății datorită serviciilor de calitate oferite de alte țări, uneori, chiar la tarife mai mici decât în Romania.
Vârful turismului pe Clisură a fost atins în anii pandemiei, când românii nu au putut ieși din țară pentru vacanțe. Anul trecut, în această perioadă, cazările în zonă erau la capacitate maximă.

One Comment

  1. Turismul in aceasta zona superba este acaparat de niste neica nima care habar nu au ce inseamna turism. Publicitate obraznica, preturi de sare basca ,conditii jalnice, mancare scumpa . Nu mai vorbesc de cei care , cu niste rable de ambarcatiuni incearca sa plimbe pe cei care admira peisajele. Dar fara ghid , fara minime prezentari . De multe ori se duc boi si se intorc vaci la ponton. N-au inteles nimic din acea plimbare . Nu mai vorbesc de tarife . Nu mai vorbesc de asigurarea protectiei celor care au curajul sa plece cu acele rable de ambarcatiuni. Nu mai vorbesc de autorizari de calificari . Cazarile in zona sunt 70-80% fara acte , la negru. Compromisuri intre cei cu relatii la fisc , ca si aia se duc acolo la o chefuiala organizata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button