ACTUALITATE

Consiliul Județean Mehedinți anunță construirea unui  spital modular

Last Updated on mai 26, 2023 by Erceanu Ileana

Licitația pentru proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru construirea unui spital modular în curtea Spitalului Județean de Urgență a fost lansată în data de 17 mai 2023, iar ofertele pot fi depuse până în data de 6 iunie 2023.

Valoarea contractului ce urmează a fi atribuit este de 9.057.077 lei.

Costurile lucrărilor la platforma de infrastructură vor fi acoperite de Spitalul Județean de Urgență.

 Se vor achiziționa 10 paturi ATI/UPU și 19 paturi în regim de observație, dar și aparatura necesară tratării pacienților.

Spitalul mobil va avea o suprafață desfășurată de 2016 MP, regim P+1E, va fi realizat din 154 containere cu structura din profile metalice prevăzute cu canale de drenare și pereți de închidere de tip panouri sandwich. Unitatea urmează să fie construită în imediata vecinătate a fostei secții ORL din incinta Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.

“Modernizarea infrastructurii de sănătate rămâne principala provocare a mandatului pe care mi l-ați încredințat și vă asigur că facem toate eforturile pentru ca proiectele pe care le avem în derulare să aducă cele mai bune condiții de tratament pentru mehedințeni, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button