ACTUALITATE

Controale în trafic, în tot județul Mehedinți

Last Updated on noiembrie 20, 2023 by Erceanu Ileana

În ultimele 48 de ore, poliţiştii mehedințeni au acţionat în tot județul, pentru prevenirea și descurajarea oricăror fapte antisociale.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor psihoactive, precum și sancționarea oricăror abateri de la normele legale constatate în trafic. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 374 sancțiuni contravenționale, în valoare de 106.670 lei.

Totodată, pentru încălcarea normelor rutiere au fost reținute 24 de permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.

-La data de 18 noiembrie, polițiștii Secţiei  Poliție Rurală  Baia de Aramă au depistat, în trafic, un bărbat de 26 de ani, din comuna Godinești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 670, în localitatea Nadanova, fără a  poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub apectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

-La data de 19 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Strehaia, au depistat, în trafic, un bărbat de 39 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Câmpului, în orașul Strehaia, având exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendată. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub apectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

-La data de 19 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cujmir au depistat, în trafic, un bărbat de 43 de ani, din comuna Dârvari, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 562 B, în localitatea Gemeni, fără a poseda permis de conducere  pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub apectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button